Prethodni članak
Sljedeći članak

Sačekuša u Zagrebu - jedna osoba ozlijeđena


U Zagrebu je danas nepoznata osoba ispalila hitac prema automobilu, jedna je osoba ozlijeđena, javlja policija.

Danas oko 12:40 u Zagrebu u Ulici Cebini, prema dosad prikupljenim informacijama, nepoznati je počinitelj ispalio hitac prema osobnom automobilu, potvrdila je zagrebačka policija, prenosi Dnevnik.hr

U napadu je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Kako doznaje Dnevnik.hr od svjedoka pucnjave, čini se da je riječ o klasičnoj sačekuši u kojoj su napadači sa skutera pucali u jednog poduzetnika u automobilu.

Navodno se pucnji nisu čuli, pa svjedoci pretpostavljaju da je u pitanju bilo oružje s prigušivačem.

Policija je zatvorila prometnicu. U tijeku je potraga za počiniteljima, kao i očevid i kriminalističko istraživanje.

Na mjestu pucnjave bio je i novinar Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

"Prema prvim informacijama ovdje je bilo parkirano osobno vozilo. Iz drugog smjera prišao je skuter na kojem su bila dvojica muškarac koji su ispalili jedan hitac u smjeru vozača u automobilu", rekao je Mikić.

Na mjestu pucnjave još se nalaze krhotine stakle, ali i velik broj policajaca, krim istražitelja. Sve se detaljno češljalo i detektorom metala ne bi li se pronašla čahura.

"Vozač nije teško ozlijeđen, nije propucan, otišao je na liječnički pregled zbog ozljeda od prsnuća stakla", dodao je Mikić.

"Iz PU zagrebačke kažu kako su sve raspoložive snage na terenu. Ovo nije nimalo ugodan događaj za mještane Buzina s obzirom da je netko u pola bijela dana pripremio, ajmo reći, pravu mafijašku sačekušu. Propucanog čovjeka nema u policijskim evidencijama pa će to otežati rad policije", izvijestio je Mikić i dodao kako iz PU zagrebačke napominju kako razloga za paniku nema, piše Dnevnik.hr 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook