Prethodni članak
Sljedeći članak

Saborski zastupnik na Markovom trgu autom naletio na ženu


Saborski zastupnik HDZ-a Ivan Ćelić jutros je automobilom na Markovom trgu naletio na ženu, doznaje Index.

Nesreća se dogodila nešto prije 9 sati, u neposrednoj blizini zgrada sabora i vlade. Žena je prelazila je ulicu kada je na nju naletio HDZ-ovac Ćelić kod zgrade Ustavnog suda, gdje ju je prethodno ostavio taksi. Završila je na vjetrobranskom staklu Ćelićevog automobila i pala na tlo.

Nastradala žena prebačena je u Kliničku bolnicu Dubrava iz koje je otpuštena tek u popodnevnim satima. U nesreći je poprilično natučena, no nasreću nije došlo do prijeloma pa su ozljede okvalificirane kao lakše.

HDZ-ov zastupnik potvrdio je da je automobilom naletio na ženu na Markovom trgu. "Prolazio sam autom, stao sam i skrenuo udesno. Gospođa je izašla iz taksija i to se dogodilo u trenutku", rekao je Indexu  Ćelić u kratkom telefonskom razgovoru o prometnoj nesreći. 

"Prometna nesreća dogodila se na Markovom trgu jutros oko 9 sati. U nesreći su sudjelovali vozilo i pješakinja. Pješakinja je lakše ozlijeđena i zbrinuta u Kliničkoj bolnici Dubrava. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača će se pokrenuti prekršajni postupak izdavanjem obveznog prekršajnog naloga", rekli su Indexu  iz policije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook