Prethodni članak
Sljedeći članak

Regeneraciji iz Zaboka nagrada za najbolja postignuća u društveno odgovornom poslovanju

Poduzeća su nagrađena u devet kategorija, a ove ih se godine natjecalo više od stotinu. Regeneracija je nagrađena u kategoriji srednjih poduzeća


Na godišnjoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju trinaesti su put dodijeljene nagrade Indeksa DOP-a. Nagrade se dodjeljuju poduzećima za najbolja postignuća u društveno odgovornom poslovanju, u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) i glavnog partnera HGK. Poduzeća su nagrađena u devet kategorija, a ove ih se godine natjecalo više od stotinu.

U kategoriji Srednjih poduzeća dobitnik nagrade je: Regeneracija d.o.o. iz Zaboka
U svom poslovanju, uvijek vodimo računa da se ono, u što je većoj mogućoj mjeri, odvija na društveno-odgovoran način. Naš trud i nastojanja u tom smislu prepoznata su i od strane stručne komisije koja je Regeneraciji na 12. Konferenciji o društveno odgovornom poslovanju dodijelila glavnu nagradu Indeks DOP-a za 2020. g u kategoriji srednjih poduzeća. Čestitamo svim ovogodišnjim dobitnicima glavnih nagrada: za velika poduzeća Valamar Riveri, za javna Hrvatskoj Lutriji te za mala tvrtki Henbal d.o.o. kao i svim ostalim tvrtkama u kategorijama sektorskih nagrada, a koju su u prijašnjim godinama ponijele tvrtke kao što su Ericsson Nikola Tesla, Atlantic Grupa, Podravka, Vetropack, Privredna banka Zagreb, AD Plastik, INA, Heineken Croatia i drugi, poručili su iz Regeneracije. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook