Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽUPAN KOLAR : "Razumljivo je da HDZ traži slamku spasa da bi bio relevantan faktor u županiji"

Kolar kaže kako nije bio ni na kakvom sastanku sa Šimunićem, prenosi N1 info


Župan Krapinsko-zagorske županije u emisiji Newsroomu na N1 televiziji komentirao je slučaj HDZ-ova zastupnika Žarka Tušeka.

Kolar kaže kako nije bio ni na kakvom sastanku sa Šimunićem.

“Niti smo radili ikakve političke platforme, niti se dogovarali tko će zasjesti na koje mjesto u županiji i u parku prirode”, ističe.

Osvrnuo se i na moguće motive sastanka.

“Situacija u Krapinsko-zagorskoj županiji situacija je sasvim drugačija nego u cijeloj Hrvatskoj. Ovdje je SDP daleko najjača stranka. Lista koju sam ja nosio je dobila natpolovičnu većinu i HDZ ovdje jednostavno nema snage da bi se suprotstavio SDP-u i s jedne strane je razumljivo da traži slamku spasa da bi bilo relevantan faktor u županiji”, kazao je Kolar.

Komentirao je i optužbe o političkom kadroviranju u Krapinsko-zagorskoj županiji.

“Možda bi gospodin Tušek htio da je to tako, ali to nije tako. Od desetak pročelnika i pročelnica u KZŽ samo je jedna pročelnica članica SDP-a, toliko o političkom kadroviranju u Krapinsko-zagorskoj županiji. Da mi imamo rezultat i da nam to naši građani priznaju, govore rezultati na izborima”, ističe.

Upitan što on misli o cijelom slučaju, odgovara: “Ono što je gospodinu Tušeku normalno i ljudima s kojima on surađuje, meni to nije normalno. Gospodin Tušek nije moj problem, on je problem gospodina Plenkovića i HDZ-a”.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook