Prethodni članak
Sljedeći članak

[RAZBOJNIŠTVO] Upao s oružjem u jednu zagorsku trgovinu! Ukrao nekoliko tisuća kuna i pobjegao

Policija intenzivno traga za počiniteljem


fotografija je ilustrativna, nije s mjesta događaja

Jučer, 8. studenog, nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju oružjem prodavačici u trgovini u Svetom Križu Začretje iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru, objavila je PU KZ. Policija intenzivno traga za počiniteljem navedenog kaznenog djela, kažu u policiji.

Osim ovog razbojništva policija je u protekla 24 sata evidentirala i dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo prijevare, jedno kazneno djelo nedozvoljene uporabe osobnih podataka.

KRAĐA

Jučer, 8. studenog 2022. godine prijavio je 55-godišnji državljanin kako je 94-godišnjem hrvatskom državljaninu iz šume u Zajezdi tijekom listopada 2022. godine nepoznati počinitelj posjekao i otuđio više stabala.

Jučer, 8. studenog u Krapini iz nezaključanog podruma stambene zgrade nepoznati počinitelj otuđio je bicikl i kotac s bicikla, čime su vlasnici 44-godišnji i 45-godišnja hrvatska državljanka oštećeni za materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna.

PRIJEVARA

Jučer 8. studenog 2022. godine prijavila je 53-godišnja hrvatska državljanka kako je početkom listopada 2022. godine sa vlasnikom poduzeća 35-godišnjim hrvatskim državljaninom dogovorila izradu kovane ograde, termin isporuke i platila mu nekoliko tisuća kuna predujma, dok joj 35-godišnjak nije isporučio ogradu do dogovorenog termina niti vratio predujam, čime je 53-godišnjakinja oštećena za štetu od više tisuća kuna.

NEDOZVOLJENA UPORABA OSOBNIH PODATAKA

Jučer, 8. studenog prijavila je 48-godišnja hrvatska državljanka kako je nepoznati počinitelj na društvenoj mreži  napravio lažni profil s istaknutom njezinom fotografijom, imenom i prezimenom te kako je nakon objave zaprimila više poruka neprimjerenog sadržaja. 

PROMET

Evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook