Prethodni članak
Sljedeći članak

Privremeno se zatvara jedan granični prijelaz u Zagorju – policija moli da koristite druge

Ovog i idućeg vikenda mole se korisnici da se preusmjere na druge granične prijelaze gdje će moći prijeći državnu granicu


Policija obavještava da će u razdoblju od 12. studenog 2022. godine od 07,00 sati do 13. studenog 2022. godine do 19,00 sati, te 19. studenog 2022. godine od 07,00 sati do 20,00 sati Stalni granični prijelaz za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Lupinjak biti privremeno zatvoren za promet svih vrsta vozila.

U navedenom razdoblju mole se korisnici da se preusmjere na druge granične prijelaze gdje će se moći prijeći državnu granicu. U vrijeme zabrane državnu granicu će na tom graničnom prijelazu moći prelaziti samo pješaci i biciklisti. Promet osobnih vozila i teretnih vozila do 3,5 tone preusmjeravat će sa prema GP Hum na Sutli-Rogatec (GP Rogatec će u to vrijeme biti prenamijenjen u Međunarodni cestovni promet putnika i vozila),

dok će se teretna vozila (nosivosti 3,5 i više tona), te autobusi preusmjeravati na Međunarodni cestovni granični prijelaz Macelj i Razvor.

Granični prijelaz biti će privremeno zatvoren zbog planiranih radova na rekonstrukciji željezničkog prijelaza Sveti Rok (R. Slovenija) koji se nalazi između graničnog prijelaza za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Lupinjak, Republike Hrvatske te graničnog prijelaza za međunarodni cestovni promet Dobovec, Republika Slovenija.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook