Prethodni članak
Sljedeći članak

Radobojske mažoretkinje donijele kući medalje i pehare


Radobojske mažoretkinje od 25. ožujka ove godine ponosne su članice Saveza mažoretkinja i pompon timova Hrvatske SMPTH. Time su ostvarile preduvjete za sudjelovanje na državnim i međunarodnim takmičenjima.
Tako su već prošle subote, 20. travnja sudjelovale na Grand Prixu u Zadru. Njihovi marljivi treninzi urodili su plodom. U vrlo kratkom vremenu uspjele su se pripremiti za natjecanje i u Radoboj se vratile s peharima i medaljama. Juniorski sastav osvojio je brončanu medalju dok je kadetski sastav osvojio zlatnu medalju. Veliki je to uspjeh za njih.

Naravno da velike zasluge za to imaju njihove trenerice, Sonja Vukmanić koja ih je naučila prve korake i koreografije i trenirala sve ove godine te Ines Hlupić Čaberica koja ih trenira od prošle godine, kao i seniorka Adrijana koja je Ines pomogla uvježbati kadete.

S Radobojskim mažoretkinjama bile su i njihove dugogodišnje prijateljice Desinićke mažoretkinje koje su se iz Zadra vratile također okićene medaljama. Djevojčice i djevojke iz Radobojskih mažoretkinja kažu kako su im medalje koje su osvojile još jedan novi vjetar u leđa da još marljivije vježbaju kako bi i dalje mogle osvajati medalje po natjecanjima.

U planu su već novi nastupi i natjecanja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook