Prethodni članak
Sljedeći članak

Radobojčani, odvojite malo vremena i popunite anketne upitnike, poziva Općina

Općina Radoboj želi da u izradi Plana ukupnog razvoja Općine sudjeluju njezini stanovnici i poduzetnici


Sa ciljem stvaranja što boljih prilika i uvjeta života i rada svih stanovnika Općine Radoboj, razvoja gospodarske aktivnosti i poduzetništva u poljoprivredi, turizmu, preradi i doradi proizvoda, razvoja komunalne infrastrukture i prostora, Općina Radoboj pristupila je izradi Plana ukupnog razvoja Općine Radoboj za razdoblje 2021. – 2027. godine.

Upitnik na web stranici Općine

Plan ukupnog razvoja Općine Radoboj predstavlja strateški dokument razvoja Općine kojim se želi pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine kroz utvrđivanje lokalnih potreba i prioriteta te definiranje smjernica za ekonomski, društveni i infrastrukturni razvoj Općine. Kako želi da u izradi tako važnog dokumenta sudjeluju i građani i poduzetnici Radoboja, Općina Radoboj izradila je upitnik za svoje stanovnike i poduzetnike, koji se nalazi na web stranicama Općine te ih poziva da u svrhu što kvalitetnije izrade Plana odvoje malo vremena i popune anketu.

Prijedlozi i ocjene

Stanovnike se tako, između ostalog pita koji su glavni problemi na području općine, a koje su najpozitivnije stvari, kakva je komunikacija s lokalnom samoupravom, traže prijedloge za razvoj gospodarstva i slično, a poduzetnike što bi ih najviše potaknulo na nova ulaganja i rast poduzeća, koje su negativne, a koje pozitivne stvari vezane uz Općinu Radoboj za vođenje poslova, koja djelatnost je u Radoobju najperspektivnija, koji su njihovi razvojni prioriteti i slično. Prikupljeni podaci i informacije koristit će se isključivo za izradu novog Plana ukupnog razvoja, a izrađivači Plana obvezuju se da će ispunjene ankete čuvati u tajnosti, ističu u Općini Radoboj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook