Prethodni članak
Sljedeći članak

Radionicom o uzgoju bukovača započelo Zlatarsko ljeto

Na brijegu, na trgu, u parku – pod vedrim nebom, na čistom zraku


Na brijegu, na trgu, u parku – pod vedrim nebom, na čistom zraku – ima li boljeg poziva od ovog da se pridružite ovogodišnjem Zlatarskom ljetu? Manifestacija je započela 10. lipnja na OPG – u Žerjavić, iza 'Stare pošte', radionicom za kućni uzgoj bukovača te otvorenjem izložbe 'Kreativnost i ja' u zlatarskoj Galeriji.

Danas se u Vatrogasnom domu održava Dan otvorenih vrata DVD – a Zlatar, a 14. lipnja od 18 sati iz Parka hrvatske mladeži kreće akcija čišćenja gradskih ulica u organizaciji DND – a Zlatar pod nazivom 'Kad se dječje ruke slože i Zlatar zablistat može'. U OŠ Zlatar 24. lipnja u planu je 'HOP TO THE TOP?', plesna radionica od 18.30 sati uz trenericu Tamaru Despot i plesnu voditeljicu Ansambla Lado Vlatku Hlišć, a 24. i 25. lipnja zainteresirani se mogu pridružiti na 1. logorovanju na Majeru. Dan kasnije, 26. lipnja, GD Medenka priprema predavanje o ljeovitim gljivama u Vinariji Zlatar, a 28. lipnja DND Zlatar kreativnu radionicu od 18 sati u Parku hrvatske mladeži. Priče, sirasta utrka, plesni party i radionica 'Mišel iz Mišograda' na redu je 30. lipnja od 10 sati u Parku hrvatske mladeži, a 1. srpnja na istom mjestu održat će se kazališna predstava za odrasle 'Who the fu'k is Biba'.

Program se nastavlja 2. srpnja na Trgu slobode poetsko glazbenom večeri 'U vrtu kod Dore' u organizaciji GS Dora, a 3. srpnja u 18 sati održat će se Mala zlatarska biciklijada u sklopu projekta Živjeti zdravo. Ljetna liga Puljek održavat će se od 6. srpnja svake srijede u 18 sati, a 7. srpnja iza OŠ Zlatar na redu je Bajkaonica s djecom i roditeljima. HPD Oštrc i TZ grada Zlatara organiziraju 10. srpnja 'Po starim gradovima Ivanščice', a 16. srpnja u 8 ujutro u Parku hrvatske mladeži na redu je program 'Dobro jutro – zdravo jutro!' – vježbe za razbuđivanje i doručak. U parku će biti zanimljivo i 23. srpnja kada su u planu vodene igre. Kolovoz donosi na Bajerima u Vinipotoku od 7 sati druženje osoba s invaliditetom uz ribolov 20. kolovoza, u pripremi Udruge osoba s invaliditetom KZŽ, a 11. rujna održat će se 'Ljetni Puljek', zagorska trkačka liga u organizaciji SD Lastavica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook