Prethodni članak
Sljedeći članak

Punkt Beer House otvorio električnu punionicu

Prvi restoran u Zagorju s brzom punionicom!


Restoran Punkt Beer House prvi je restoran u Zagorju koji ima svoju brzu punionicu za električna vozila. Punionica je sufinancirana iz fonda Europske unije putem Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Punionica može napuniti baterije svih električnih vozila koji odgovaraju sustavu punjenja CHAdeMO i europskom standardu za kombinirani sustav punjenja(CCS). Ovisno o kapacitetu baterije može napuniti ispravno opremljena električna vozila od 0% do 80% u prilike 30 minuta.

Porast broja električnih vozila na prometnicama s očekivanim utrostručenjem do 2025. godine, fokus na smanjenje emisija štetnih plinova te prelazak na čišće oblike energije utječu i na otvaranje sve većeg broja e-punionica diljem Europske unije, pa tako i u Hrvatskoj. Punionica je u sustavu T-com punionica. Lokacije i popis svih javno dostupnih punionica nalaze se na središnjem regionalnom portalu https://hr.rechargespots.eu/#/portal/locations

Punkt Beer House restoran koji kroz svoju prepoznatljivost i inovativnost ovom ponudom potvrđuje poziciju kao lider ugostiteljstva u Hrvatskom zagorju, a da pritom brine za okoliš kroz solarne panele koji omogućuju struju za cijeli objekt i naravno punionicu koja je od danas dostupna svim gostima koji dođu u restoran. Otvorenju su prisustvovali predstavnici T-coma, direktor Punkt House d.o.o. i gradonačelnik grada Oroslavja.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook