Prethodni članak
Sljedeći članak

PUCAO PO DJECI: Sinoć ubio 8 ljudi u Srbiji, cijelu noć je u bijegu. Traži ga 600 policajaca


Osam osoba je ubijeno, a najmanje 13 ih je ranjeno u pucnjavi u četvrtak navečer kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda, javljaju beogradski mediji, navodeći da se prema neslužbenim saznanjima strahuje se kako bi broj žrtava mogao biti i veći.

Prema prvim informacijama objavljenim oko ponoći, mediji su javljali da su ubijene dvije osobe - jedan policajac i njegova sestra u selu Dubona, a ranjeno je sedmero, među kojima i djeca. Naknadno je javljeno da je i treća osoba podlegla ozljedama, a da je ranjeno jedanaestero. Nakon toga stigle su informacije da je ubijeno 10 ljudi, a 15 ranjeno. Po posljednjim informacijama iz srbijanskih medija ubijeno je osam osoba, no službenih i provjerenih informacija o točnom broju žrtava još uvijek nema.

Vozilima Hitne pomoći ranjeni su dovezeni u Urgentni centar u Beogradu, u bolnicu Dragiše Mišović i bolnicu u Smederevu. Kako je Telegrafu potvrđeno, u Urgentnom centru je osam ranjenih osoba, u Dragiše Mišović dvoje, a u Smederevu troje.

Od ranjenih koji se nalaze u Urgentnom centru jedna osoba je lakše ozlijeđena, dok je stanje sedam osoba takvo da je zahtijevalo hitne operacije. Telegraf javlja da je stanje ranjenih koji su operirani neizvjesno i da su u pitanju izuzetno ozbiljne ozljede i da je municija bila izuzetno razorna.

Napadač koji je sinoć pucao u više sela kod Mladenovca navodno je ušao u sukob s djecom i zato je pucao, kaže svjedok iz Dubone za portal Nova.rs.

„Krenuo je od Dubone pucati, pa je obišao još dva sela. Policajac koji ga je pokušao zaustaviti i urazumiti, tek je završio za policajca u Kamenici, je stradao“, ispričao je mještanin.

Mještani Dubone kažu da je napadačev otac bio pukovnik i da je „bio dobar dečko“.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook