Prethodni članak
Sljedeći članak

''PRVO PA MUŠKO. I DRUGO''! Saznali smo imena prvih zagorskih beba u 2024. Posjetio ih je i župan


Župan KZŽ Željko Kolar posjetio je danas na Odjelu ginekologije i porodništva u Općoj bolnici Zabok prve zagorske rodilje u 2024. godini i darivao ih prigodnim poklon paketima Ljekarni KZŽ i Tvrtke Ethereum, a dobit će i novčanu potporu.

Za sada, na Novu godinu rođene su dvije bebe.

Prva beba rođena u zabočkom rodilištu u 2024. godini je dječak, težak 3410 grama i dugačak 50 centimetara koja u 3.48 sati rodila mama Valentina Smetiško iz Petrove Gore u općini Lobor. To joj je drugo dijete, a zvat će se Rafael.

Nije dugo trebalo čekati i na drugu ovogodišnju bebu. Naime, u 9.10 sati, svoje treće dijete rodila je Martina Sever iz Škarićevog, Krapina. Također je rodila dječaka i to Luku teškog 3070 grama i dugačkog 49 centimetara.

Valentina Smetiško iz Petrove Gore, koja je rodila prvu bebu u ovoj godini naglasila je kako je porod prošao u najboljem redu. ''Hvala puno osoblju Opće bolnice Bračak i svima. Nemam puno kaj za reći, ovo mi je drugi dečko kojeg sam rodila i jako sam zadovoljna sa uvjetima i svime'' – kratko je rekla sretna majka.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook