Prethodni članak
Sljedeći članak

Provjerite kako sutra rade trgovački lanci i šoping centri

Većina ih sutra neće raditi


Sutra slavimo Svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije - Veliku Gospu. Kako je Velika Gospa ujedno i državni blagdan neki trgovački lanci radit će po prilagođenom radnom vremenu.

Zagrebački šoping centri uglavnom ne rade, osim nekih ugostiteljskih objekata u centrima ili Cineplexxa i Wettpunkta u City Center One

Arena Centar Zagreb neće raditi, ali neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Avenue Mall Zagreb također će imati zatvorene trgovine. Više detalja o otvorenim ugostiteljskim objektima možete pronaći ovdje.

Westgate Shopping City neće raditi. Trgovine tog šoping-centra ponovno će biti otvorene od utorka, 16. kolovoza.

City Center One West i City Center One East ne rade sutra. Izuzetak su Cineplexx i Wettpunkt, koji će raditi prema redovnom radnom vremenu.

Kad su u pitanju trgovački lanci evo kakva je situacija.

Lidl

Ovisno o lokaciji, dio prodavaonica Lidla sutra će raditi od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20, dok će neke raditi od 7 do 23 sata. Radno vrijeme po mjestima provjerite ovdje.

Spar i Interspar

Neke od trgovina Spara i Interspara sutra neće raditi, dok će neke njihove trgovine raditi skraćeno po prilagođenom radnom vremenu, ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. Popis nađite ovdje.

Kaufland

Informacije o radnom vremenu Kauflanda, ovisno o lokaciji, možete provjeriti ovdje.

Bipa

Povodom blagdana Velike Gospe poslovnice Bipe radit će po prilagođenom radnom vremenu. Više o tome doznajte ovdje.

Pevex i Bauhaus sutra neće raditi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook