Prethodni članak
Sljedeći članak

Prošli tjedan pušten u funkciju vodoopskrbni sustav Gornji Macelj

Vrijednost predmetnih radova na izgradnji sustava iznosila je 1.071.890,84 kune sa PDV-om, od čega su Hrvatske vode sufinancirale 80%, a Općina Đurmanec 20% vrijednosti radova


Sukladno ugovornim rokovima, ali i obećanju investitora i izvođača da će radovi biti završeni do kraja godine, prošli tjedan je pušten u funkciju vodoopskrbni sustav „visoke zone“ Gornji Macelj, za zaselke Toplaki i Topolovci (iznad groblja u Gornjem Maclju), izgradnjom kojeg je svim mještanima Gornjeg Maclja omogućeno priključenje na javnu vodoopskrbnu mrežu i čijim je završetkom cjelokupno područje općine Đurmanec, bar što se obiteljskih domaćinstava tiče 99,9 % pokriveno javnom vodoopskrbnom mrežom.

 

Nakon izvršenih ispitivanja i dezinfekcije sustava, sustav su službeno otvorili predstavnici Općine Đurmanec na čelu sa načelnikom Općine g. Damirom Beloševićem i predstavnici javnog isporučitelja „KRAKOM-VODOOPSKRBA I ODVODNJA“ d.o.o. Krapina te predstavnici izvođača, tvrtke „GRADEX & CO“ d.o.o. iz Zaboka.

 

Podsjetimo, vrijednost predmetnih radova na izgradnji sustava iznosila je 1.071.890,84 kune sa PDV-om, od čega su Hrvatske vode sufinancirale 80%, a Općina Đurmanec 20% vrijednosti radova.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook