Prethodni članak
Sljedeći članak

Proslavili 75 godina DVD – a uz bratimljenje s društvom iz Pasjaka


Dobrovoljno vatrogasno društvo Stubička Slatina iz Oroslavja proslavilo je 17. listopada 75 godina neprekidnog rada i djelovanja. Tim je povodom održana svečana sjednica na kojoj su zaslužnim i najaktivnijim članovima podijeljene medalje, plamenice i zahvalnice, a zahvalnice su dodijeljene i mnogima koji podupiru rad društva.

Počasnim članom DVD – a imenovan je nekadašnji član i dugogodišnji prijatelj društva Stjepan Leš iz DVD – a Vrapče, a počasnim je predsjednikom imenovan dugogodišnji predsjednik DVD – a Vladimir Oremuš.

Proslavu obljetnice obilježilo je i bratimljenje sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom 'Kras' Šapjane, pa su povelju o bratimljenju potpisali predsjednica DVD – a 'Kras' Lorena Laslavić i predsjednik DVD – a Stubička Slatina Marijan Oremuš.

Osim članova društva, svečanoj su sjednici prisustvovali i brojni gosti, među njima gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić, predstavnik HVZ Stjepan Skuliber, predstavnik VZKZŽ Marijan Lovrenčić, kao i predstavnici prijateljskih društava. Iz društva kažu kako se vesele daljnjem djelovanju i radu društva, kao i budućim naraštajima vatrogasaca i svim novim izazovima.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook