Prethodni članak
Sljedeći članak

Predložite članove Savjeta mladih Grada Krapine


Na temelju Zaključka Gradskog vijeća Grada Krapine o poništenju i ponovnom raspisivanju Javnog poziva za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Krapine i njihovih zamjenika, ponovno se objavljuje Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Krapine i njihovih zamjenika. Rok za dostavu prijedloga je 15 dana od dana objave Javnog poziva odnosno do 30. listopada 2021. godine.

Savjet mladih Grada Krapine ima 7 članova i njihovih zamjenika, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. U Savjet mladih Grada Krapine mogu biti birane osobe s prebivalištem ili boravištem na području Grada Krapine, koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih 15 do navršenih 30 godina. Članove Savjeta mladih i njihove zamjenike bira Gradsko vijeće na vrijeme od 3 godine. Kandidature za članove i zamjenike članova Savjeta mladih ističu udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih (skupina od najmanje 30 mladih). 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te na lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC 58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Mokri su i skliski koln...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program