Prethodni članak
Sljedeći članak

Proljetni buvljak otvorio sunčan vikend u Pregradi


Protekle subote u Pregradi je održan drugi Proljetni buvljak. Ako ste se ovog vikenda zatekli u Pregradi onda ste zasigurno posjetili Proljetni buvljak koji je unio dašak dobre proljetne vibre i bio veseo uvod u lijep sunčan vikend.

Na ovogodišnjem buvljaku sudjelovalo je 10 izlagača koji su došli iz raznih krajeva Zagorja, a neki čak i iz susjedne Slovenije.

Iako su “buvljaci” ovakvog tipa relativno nova stvar u našem kraju, sve brojniji izlagači, ali i posjetitelji, dokaz su da se radi o nečem dobrom.

- Ovakvi sajmovi vani su normalna stvar. Skoro svaki mjesec ili tjedan po parkovima možete naići na grupicu izlagača. Bilo bi lijepo da to i kod nas zaživi, zato ovakve inicijative vrijedi podržati. - rekla je jedna posjetiteljica Proljetnog buvljaka.

Organizatori buvljaka, udruga Mala sredina, kažu da su zadovoljni sa sveukupnim odazivom.

- Buvljak je nekim posjetiteljima pomalo strana i neobična stvar, ali kada im objasnite koncept dobijete “aha” efekt i pozitivan feedback. Na kraju dana važno je da su se ljudi zabavili, i izlagači i posjetitelji. - ispričala nam je Dora Kolar, voditeljica Proljetnog buvljaka.

Proljetni buvljak organiziran je u sklopu programa Proljeće u Pregradi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook