Prethodni članak
Sljedeći članak

[PROLAZILA I KROZ ZAGORJE] Poznata utrka Tour of Croatia ove godine se neće voziti

Trebalo je to biti peto izdanje utrke Tour of Croatia

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Poznata biciklistička utrka Tour of Croatia, trebala se održati od 23. do 28. travnja u sklopu, a biciklisti iz međunarodnih timova trebali su proći etape od Slavonije do juga Hrvatske. Trebalo je to biti peto izdanje utrke, no ove godine ona se neće održati javlja portal vijesti.hr.

Kako piše ovaj portal, Tour of Croatia podržao je Hrvatski biciklistički savez, Hrvatski olimpijski odbor, UCI (svjetska biciklistička federacija), Ministarstvo turizma, Središnji državni ured za šport. Kao i prethodnih godina donesena je i odluka o financijskom sudjelovanju Hrvatske turističke zajednice i mnogih drugih partnera i sponzora. Projekt je u potpunosti bio spreman te se je čekala posljednja potvrda sudjelovanja nekih od već dogovorenih sponzora, a koja je nažalost u posljednjem trenutku izostala, priopćili su organizatori.

Podsjetimo, utrka je vožena i kroz Krapinsko-zagorsku županiju. Svoj seniorski debi na utrci 2018. godine imao je zagorski biciklist Viktor Potočki. Tada je u poretku mladih vozača na utrci zauzeo visoko 9. mjesto.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook