Prethodni članak
Sljedeći članak

Program Zahvale jeseni u Klanjcu pomiče se na raniji termin

Program će trajati tri sata


Grad Klanjec i Kulturni centar Klanjec, a sve koroni usprkos i sa željom da se lijepa tradicija skupljanja i okupljanja na našem starom placu poslije berbi ne prekine, organiziraju ove subote 3. listopada umjesto uobičajene i tradicionalne trodnevne – trosatnu ZAHVALU JESENI U KLANJCU 2020.

Naš stari trg pri Mihanoviću postat će i u ovoj "novoj normalnoj jeseni" barem na nekoliko sati mjesto pozitivnih vibracija i samo dobre energije.

Mini izdanje Zahvale jeseni 
započinje u 13,00 sati startom 5. BICIKLIJADE.
Biciklisti rekreativci uživat će ove godine u ruti Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) – Lučelnica – Radakovo – Luka- Veliko Trgovišće – Dubrovčan – Tuheljske Toplice – Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) dugoj 39 km. Prijave su od 12-13 sati na trgu.
Ovogodišnju biciklijadu organizira OŠ Antuna Mihanovića Klanjec uz potporu Zagorske razvojne agencije u sklopu projekta RIDE&BIKE II  i financiranu sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i program suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020.

Događanja na Trgu Antuna Mihanovića započinju od 14:00 sati.
Iako su organizatori najavili održavanje manifestacije u subotnje predvečerje, zbog vremenske prognoze i najavljene kiše, odlučili su pomaknuti manifestaciju ranije i iskoristiti najavljenu ljetnu temperaturu u subotnje popodne.

Glazbeni program pripremili su domaći glazbenici koji su se za ovo mini izdanje okupili u prigodni MINI BEND, pa će se tako na pozornici ovogodišnje male Zahvale jeseni naći zajedno Igor Siročić, Tomica Greblički Ventek, Ivan Greblički Ventek, Mario Malavec i Marko Poslončec, a pridružit će im se i MINI KUDOVSKI BEND sastavljen od glazbenih amatera, inače plesača, KUD-a „Antun Mihanović“.

Oko 17,00 sati mali koncert zanimljivog naziva „Knjiga i glazba“ održat će naš najpoznatiji bluzer Tomislav Goluban uz Vida Kotarskog na gitari.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook