Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijenos poslova ureda državne uprave na županije

Ured državne uprave u Krapinsko - zagorske županije prestao je s radom s 31. prosinca 2019. godine, a zaposlenike preuzima Krapinsko - zagorska županija koja nastavlja obavljati poslove Ureda na istim lokacijama na kojima su se oni obavljali do sada


Temeljem Zakona o sustavu državne uprave („Narodne novine“, broj 66/19.), od 1. siječnja 2020. godine više od 200 različitih poslova koje su do sada obavljali uredi državne uprave, posebnim su zakonima povjereni županijama.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorske županije prestaje s radom s 31. prosinca 2019. godine, a zaposlenike preuzima Krapinsko-zagorska županija koja nastavlja obavljati poslove Ureda na istim lokacijama na kojima su se oni obavljali do sada.

Informacije o radnom vremenu, uredovnim danima i kontaktima nadležnih upravnih odjela Krapinsko-zagorske županije koji povjerene poslove obavljaju u sjedištu u Krapini i putem svojih ispostava u gradovima Donjoj Stubici, Klanjcu, Pregradi, Zaboku i Zlataru te u matičnim uredima, dostupne su na mrežnoj stranici Krapinsko-zagorske županije www.kzz.hr, a do daljnjega i na mrežnoj stranici Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji (www.udu-kzz.hr).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook