Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se za sudjelovanje na ‘100% zagorsko u Rijeci’

Izlagači se mogu prijaviti do 24. lipnja


Na riječkom Korzu će se 26. i 27. kolovoza održati, po 9. puta, sajamska izložba Krapinsko – zagorske županije “100 % zagorsko u Rijeci“.

Krapinsko – zagorska županija poslala je poziv zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima, obrtima i tvrtkama koje imaju sjedište te vrše proizvodnju na području županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 24. lipnja.

Ovisno o situaciji s koronavirusom, broj izlagača ove godine će biti ograničen. Izlagači su dužni sami osigurati prijevoz i noćenje, a Županija će osigurati sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu.
S obzirom na ograničen broj izlagača, Županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača, a prednost će imati oni koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta, koji su certificirani proizvođači te oni koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Županijom pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. Sve informacije mogu se pronaći na web stranici Krapinsko – zagorske županije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook