Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se na konferenciju ‘Žene i poduzetništvo u KZŽ 2023. – upravljanje promjenama i izazovima’

Organizatori pozivaju obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice, ravnateljice, direktorice, i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost, da se prijave za sudjelovanje


Konferencija “Žene i poduzetništvo u KZŽ 2023. – upravljanje promjenama i izazovima” održat će se 06. lipnja 2023. godine u Krapini u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Kzž, Bobovje 52G s početkom u 10 sati.

Program traje od 10,00 do 15,00 h, sudjelovanje na Konferenciji je besplatno. Organizatori pozivaju obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice, ravnateljice, direktorice, i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost, da se prijave za sudjelovanje, e – mailom na [email protected] ili on line prijava na stranici https://zip.slkonzalting.com/prijava/ zaključno do 4. lipnja ove godine.

- Peta godina je od kad smo počeli jače komunicirati izazove s kojima se susreću žene i kada se odlučuju za samostalan posao i kad razvijaju karijere. U društvu se sve više uviđa kako je naglašavanje ove teme itekako potrebno. Evidentno je da su žene još uvijek na marginama gospodarskih tokova, još uvijek postoji dosta zapreka poduzetništvu žena, bilo da se radilo o otežanom pristupu izvorima financija, bilo da se uskraćuju potpore poduzećima u vlasništvu žena, a da ne govorimo o društvenoj podršci. Ubrzanje ekonomskog i društvenog razvoja te podizanje gospodarskih aktivnosti i kod nas, a i u Europskoj uniji nije moguće bez većeg uključivanja žena. Potpore poduzetnicama trebaju biti kontinuirane, financijske, sustavne i društvene, te su neophodne ako želimo dodatno jačanje našeg gospodarstva. Ove godine pripremamo zanimljiv, interaktivan program – najavljuju organizatori, SL KRAPINA KONZALTING d.o.o.

TEME KONFERENCIJE U 2023:
· RADIONICA: Harmonija uspjeha: Žene, poduzetništvo i ravnoteža
· OKRUGLI STOL: Gradimo karijere: Koji su izazovi s kojima se žene susreću? Formula uspjeha?
· BREAK UZ STAND UP: KUD Krapina: “Svekrva i sneha”
· KEY NOTE: Digitalna i stvarna povezanost: Umrežavanje i stvaranje kontakata u digitalnom prostoru
· INSPIRATIVNE PRIČE „Trnjem do uspjeha”
· RADIONICA: Oslobodi svoj potencijal – “Uspjeh počinje u glavi”.
· NETWORKING

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook