Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite kandidate za Savjet mladih Općine Bedekovčina

Općina Bedekovčina objavila je ponovljeni javni poziv za isticanje kandidatura za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike


Općina Bedekovčina objavila  je ponovljeni javni poziv za isticanje kandidatura za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike. Pozivaju mlade od petnaest do trideset godina života s prebivalištem ili boravištem na području Općine da se prijave na objavljeni Javni poziv.

Pravo predlaganja kandidatura imaju: udruge koje su opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija, neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 20 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Općine.

Pisane i obrazložene kandidature predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine, na propisanim obrascima, najkasnije do 27. travnja ili se šalju poštom preporučeno na adresu: Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina s naznakom „Javni poziv za isticanje kandidatura za članove Savjeta mladih Općine Bedekovčina i njihove zamjenike“.

Javni poziv i propisani obrasci dostupni su na mrežnoj stranici Općine, www.bedekovcina.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook