Prethodni članak
Sljedeći članak

PRIČA DA VAM PAMET STANE Željko napao sprejem svoju sestru Vilmu koja ga je onda istukla limunima po glavi. Završili su na sudu

Vilma je nepravomoćno kažnjena


Umirovljenica Vilma (74) iz okolice Varaždina proglašena je krivom i osuđena jer je brata Željka izudarala po glavi vrećicom u kojoj su bila dva limuna prije četiri godine na vikendici kod Varaždina, piše Danica.hr

Prema presudi, Vilma je tog jutra “prolazeći pored brata Željka, koji je poradi otežanog kretanja, odnosno bolesti sjedio na stolici, udarila PVC vrećicom, u kojoj su se nalazila dva limuna, nekoliko puta po tjemenu glave”.

Umirovljenica tvrdi da to nije istina. Kaže da je njezin brat već bio na vikendici kad je ona došla i prvi je napao sprejem.

– Kad sam prolazila pokraj njega, on je uzeo sprej kojim je počeo odmah špricati po meni, a ja sam mirno išla i nije točno da bih ga tom prilikom udarila, već sam otišla dalje. Njegova supruga je pozvala policiju i rekla da se oni nalaze u vikendici, a da ih ja napadam – upozorila je gospođa Vilma, koja je otkrila kako prima oko 500 eura mirovine.

I brat Željko je bio prijavljen zbog obiteljskog nasilja, no postupak protiv njega je obustavljen jer je u međuvremenu umro.

Na sudu je svjedočila i Željkova supruga, koja je rekla kako su tog jutra došli špricati vinograd, piše portal Danica. Potvrdila je da je Vilma njezinog supruga, koji je ležao na ležaljci, udarala vrećicom po glavi.

– S Vilmom, inače, nisam u dobrim odnosima, a da Vilma može, utopila bi me u žlici vode, i to ne samo mene, nego i svojeg brata kojeg je imala kao zadnjeg idiota – rekla je na sudu.

Vilma je proglašena krivom i kažnjena s 1000 kuna te mora platiti 200 kuna troškova postupka. Zbog slučaja iz 2017. brat i sestra već su bili osuđeni, ali su se žalili i sve je vraćeno na početak. Ako se 74-godišnjakinja bude ponovno žalila, cijeli slučaj mogao bi otići u zastaru.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook