Prethodni članak
Sljedeći članak

Preuzimanje vreća za pelene za narednih šest mjeseci

Vreće će moći preuzeti prethodno najavljeni korisnici u prostorijama direkcije društva srijedom od 8 do 14 sati na način da u uredske prostorije ulazi jedna osoba dok ostale osobe čekaju izvan zgrade poštujući mjere izbjegavanja socijalnih kontakat, poručuje Krakom


Krakom d.o.o. Krapina obavještava korisnike usluga odvoza komunalnog otpada koji imaju pravo na sufinanciranje troškova prikupljanja i zbrinjavanja pelena da će se organizirati preuzimanje vreća za naredno šestomjesečno razdoblje. Podjela i preuzimanje vreća za pelene provodit će se uz primjenu propisanih mjera zaštite protiv širenja zaraze coronavirusom, ne dovodeći u rizik zdravlje korisnika usluga kao niti zdravlje naših zaposlenika.

Stoga će se vreće za pelene moći preuzimati jedan dan u tjednu, srijedom, uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu dolaska na broj 382-711 ili pismeno putem e-mail adrese [email protected]. - Napominjemo da će vreće moći preuzeti prethodno najavljeni korisnici u prostorijama direkcije društva, u Gajevoj 20, srijedom od 8 do 14 sati na način da u uredske prostorije ulazi jedna osoba dok ostale osobe čekaju izvan zgrade poštujući mjere izbjegavanja socijalnih kontakata. Apeliramo na osobe starije životne dobi da preuzimanje povjere članovima obitelji ili se obrate organiziranim službama za pomoć starijim osobama. Iako nam je zaštita Vašeg zdravlja, zdravlja Vaših bližnjih kao i zdravlje naših zaposlenika na prvom mjestu, odluku o izdavanju vreća za pelene u ovoj kriznoj situaciji donosimo u cilju očuvanja postignutih mjera i ciljeva u zaštiti okoliša te Vas molimo da poštujete našu obavijest kao i da se pridržavate propisanih mjera protiv širenja zaraze COVID-19 – poručuju iz Krakoma.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook