Prethodni članak
Sljedeći članak

PRESICA U NOVOMAROFSKOJ BOLNICI : Šefica odjela na kojemu je smrtno stradao 49 - godišnji pacijent nije službeno potvrdila da je muškarac izgorio u nepune 2 minute

Pacijent je poginuo u požaru aparata za kisik, neslužbeno se doznaje


U Novom Marofu održana je izvanredna konferencija za medije vezana uz tragičan događaj u tamošnjoj bolnici kad je danas popodne izgorio 49 - godišnji pacijent.

Tragedija se dogodila u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb, u Specijalnoj bolnici Novi Marof, u kojoj je u jednoj od soba uslijed požara na aparatu za kisik smrtno stradao pacijent bolnice.

Izjavu ispred bolnice, u nazočnosti velikog broja medija, dala je pročelnica Službe Tatjana Jurkin Vnučec, dr.med. internist subspecijalist kardiologije.

Doktorica Jurkin Vnučec ponovila  je dosad javnosti poznate okolnosti ovog nemilog događaja, no nije htjela spekulirati o pravom uzroku i detaljima tragedije koji će biti poznate nakon što završi policijski očevid.

Neslužbeno se doznaje da je 49 - godišnjeg S.S. iz Oštrica u Novom Marofu medicinska sestra priključila na aparat za kisik. Došlo je do požra i nedugo zatim, samo za dvije minute, čistačica ga je našla izgorenog.

Uprava bolnice, varaždinski župan Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec ponovili su da su ostali pacijenti na sigurnome i izrazili su sućut obitelji smrtno stradalog muškarca.  

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook