Prethodni članak
Sljedeći članak

TUŽNA VIJEST: Preminuo Rudolf Pišković - Rudić


U 83. godini života preminuo je Rudolf Pišković, poznatiji kao Rudić. Kao dugogodišnjem domaru NK Oroslavje, ali i dobrom duhu oroslavskog sporta, kakvim su ga mnogi znali, i naš je portal o njemu pisao, kada mu je uručena zahvalnica Grada Oroslavja za doprinos zajednici.

Otkrili smo tada mnogo o ovom čovjeku, kojega nisu znali samo Oroslavčani, već i brojni drugo sportaši, nogometaši, koje je uvijek rado dočekivao nasmijan, uz šalu i čaj.

'Rudić je bio dugogodnišnji domar NK Oroslavje, ali i puno više od toga. Njegov doprinos oroslavskom nogometu i općenito sportu u Oroslavju je ogroman. Brojne generacije nogometaša, puno trenera, predsjednika i drugih aktera prošli su kroz klub, ali nitko nije u klubu bio dugo kao Rudić. Ponekad je možda bio nedovoljno cijenjen, no Rudić je bio uvijek skroman i zadovoljan. Znali smo da je, dok je Rudić u klubu, sve kak treba. Odličan domar i još bolji čovjek. Mogli bismo još mnogo toga reći o njemu, ali dovoljno je reći legenda koju nikad nećemo zaboraviti', objavili su iz Kluba.

Posljednji ispraćaj biti će u SRIJEDU 29.3.2023. u 16:00 sati na gradskom groblju u OROSLAVJU.

Iskrena sućut obitelji, prijateljima i mnogobrojnim poznanicima.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook