Prethodni članak
Sljedeći članak

Poznata zagorska klapa izdala prvi album, promovirali ga pred 500 fanova!


Nakon 17 godina službenog djelovanja, mnoštva nastupa, proba, snimanja i druženja, uz pomoć glazbenog nakladnika Scardona, Klapa Kmeti izdala je svoj prvi studijski album pod nazivom “Naš frtalj Evrope”. Album je dobio ime prema prvom stihu iz njihove popevke “Huncutar”, a na njemu ćete pronaći 15 skladbi različitog karaktera.

Prigodni koncert uz promociju novog albuma organiziran je 25. ožujka, kao dar svim mještanima Pregrade, ali i posjetiteljima iz okolnih gradova i općina. Mnogi posjetitelji potegnuli su na koncert i iz Zagreba, a sudeći prema atmosferi u dvorani, nisu nimalo požalili zbog svoje odluke.

Primjerak novog CD-a posjetitelji su imali priliku nabaviti uoči i nakon koncerta, a osim toga, CD će uskoro biti dostupan u web shopu Scardone te na svim relevantnim streaming platformama – Spotify, Deezer, YouTube Music, Tidal, itd. Vrlo lako ćete ga pronaći i prepoznati po karakterističnoj naslovnici koja je djelo poznatog dizajnera iCCKelčeca.

Koncert u Pregradi okupio je oko 500 posjetitelja koji su se nagurali na tribinama dvorane OŠ Janka Leskovara, a ispunili su i sve dodatno složene redove koji su kapacitet dvorane proširili do maksimuma.

Voditeljica programa bila je Ana Lacković Varga, inače profesionalna radijska voditeljica na programu HR Radio Sljeme, urednica radijske emisije Kajkavijana i laureat za ovogodišnju nagradu Večernjakova ruža za radijsku osobu godine.

Klapa Kmeti ovom prigodom zahvaljuje svojim sponzorima, donatorima, volonterima te OŠ Janka Leskovara na ustupljenim resursima i prostoru sportske dvorane.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook