Prethodni članak
Sljedeći članak

Predstavljanje kandidata na izborima : Darko Zver, koalicija Stranke s imenom i prezimenom, Pametno, Fokus

Darko Zver, 36-godišnjak iz Mihovljana, profesor kineziologije po struci, suvlasnik i direktor uspješne međimurske tvrte Multipro, nalazi se na 3. mjestu kandidacijske liste koalicije Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus

Darko Zver, 36-godišnjak iz Mihovljana, profesor kineziologije po struci, suvlasnik i direktor uspješne međimurske tvrte Multipro, nalazi se na 3. mjestu kandidacijske liste koalicije Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, čije poruke glasačima prenosimo u nastavku :

Želim poručiti mirnim i plahim ljudima ovog kraja Hrvatske da na nadolazećim izborima konačno imaju političku opciju centra koja nudi rješenja na bitne probleme ovog društva. Ne zanimaju nas teme ustaša i partizana. Zanima nas rješavanje problema niskih plaća i mirovina, previsokih poreza, netransparentnog trošenja javnog novca, korupcije i nepotizma u javnom sektoru.

Međimurci, Varaždinci i Zagorci su poznati kao marljivi i vrijedni ljudi. Zbog toga nam je krajnje bezobrazno i ponižavajuće kada nam Plenković ili Bernardić dolaze iz Zagreba i prodaju priče o minimalnoj plaći. Mi ne želimo više razgovarati o crkavici, ne tražimo i ne treba nam milostinja države. Ono što mi tražimo od države je da bude transparentna, učinkovita i da makne pohlepne porezne kanžde iz naših novčanika.

Iluzorno je takvo što očekivati od strane HDZ-a i SDP-a, zato ih je potrebno barem na jedan mandat poslati u samoizolaciju da se pročiste od svoje korupcije i nesposobnosti. Uz njih, potrebno je u samoizolaciju poslati i sve one koji se kunu da predstavljaju politički centar, a na kraju zbog svojih vlastitih sitnih interesa svaki put završe ruku pod ruku s njima.

Hrvatska je druga najsiromašnija zemlja EU. Jedini način na koji možemo preokrenuti negativne ekonomske trendove i približiti se standardu zapadnoeuropskih zemalja jest da prestanemo podržavati stranke koje nas već trideset godina vuku prema provaliji.

Ovaj put ne morate glasati za "manje zlo".

Ovaj put imate ZA koga glasati.

#FOKUSnabitno

Sponzorirani članak

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook