Prethodni članak
Sljedeći članak

Predložite kandidate za priznanja Općine Hrašćina

Rok za dostavu prijedloga je 24. ožujka


Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja općine Hrašćina objavilo je poziv za predlaganje osoba za dodjelu javnih priznanja Općine Hrašćina. Javna priznanja Općine su Nagrada za životno djelo Općine Hrašćina, Nagrada Općine Hrašćina, Plaketa Općine Hrašćina te Priznanje počasnog građanina Općine Hrašćina. Nagrada za životno djelo dodjeljuje se fizičkim osobama, a Nagrada i Plaketa Općine Hrašćina dodjeljuju se fizičkim i pravnim osobama, za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenje gospodarstva, obrazovanja, znanosti, kulture te tjelesne kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih djelatnosti, posebno značajnih za Općinu. Nagrada i Plaketa dodjeljuju se za rezultate u radu postignute u protekloj kalendarskoj godini. Počasnim građaninom Općine može se proglasiti građanin Republike Hrvatske ili druge države koji je svojim radom, znanstvenim ili političkim djelovanjem značajno pridonio napretku i ugledu Općine, ostvarivanju i razvoju demokracije u Republici Hrvatskoj ili svijetu mira u svijetu i napretku čovječanstva, uz uvjet da nema prebivalište na području Općine. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Općine Hrašćina podnosi se Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja. Prijedlog mora biti pismeno obrazložen. Pravo na predlaganje osoba za dodjelu javnih priznanja Općine imaju članovi Općinskog vijeća. Mjesni odbori, građani, udruge građana, političke stranke i druge fizičke i pravne osobe. Rok za dostavu prijedloga je 24. ožujka. Javna priznanja Općine dodijeliti će se povodom obilježavanja Dana Općine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeno je pojačan putnički promet na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na izlasku iz Hrvatske te s BiH i Srbijom na ulasku.    A1 Zagreb-Split-Ploče: -do 30.travnja od...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program