Prethodni članak
Sljedeći članak

Pravo na darovanje građevnog materijala za obnovu ili gradnju kuće ostvario 31 korisnik

Prijave se razmatraju prema utvrđenoj listi prvenstva podnositelja prijava po općinama


Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje donio je Plan stambenog zbrinjavanja za 2021. godinu za područje Krapinsko-zagorske županije.

Iz dostavljenog Plana proizlazi da je za Krapinsko-zagorsku županiju, za 2021. godinu, za Model E stambenog zbrinjavanja - darovanjem građevnog materijala za obnovu, dogradnju/nadogradnju i završetak izgradnje obiteljske kuće u vlasništvu korisnika i za izgradnju obiteljske kuće na građevinskom zemljištu u vlasništvu korisnika, predviđeno rješavanje o pravu na stambeno zbrinjavanje za 31 podnositelja prijave, prema utvrđenoj listi prvenstva podnositelja prijava po općinama.

Pravo na stambeno zbrinjavanje ostvaruje se redom liste prvenstva (od prvog mjesta na listi do broja koji je utvrđen u tablici u prilogu Plana stambenog zbrinjavanja za 2021. godinu, za svaku općinu na potpomognutom području).

Svi podnositelji prijava po čijim će se prijavama provoditi upravni postupci biti će pravovremeno obaviješteni vezano uz prikupljanje i dostavu potrebne dokumentacije. Sve ostale prijave s liste prvenstva koje se neće razmatrati ove godine, sukladno Planu stambenog zbrinjavanja, prenose se na listu prvenstva za iduću kalendarsku godinu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada, dok su duža čekanja zabilježena na većini graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom na ulasku, a Republikom Slovenijom na izlasku. Na auto...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program