Prethodni članak
Sljedeći članak

Pozvao zgodne djevojke na druženje, pa ostao šokiran


Dvije djevojke optužene su da su na druženju s jednim gospodinom u njegovu stanu iz novčanika ukrale 3200 kuna te odnijele njegovo odličje Reda Danice Hrvatske s likom Blaža Lorkovića.

Prema optužnici, sve se dogodilo 5. siječnja oko 17 sati u Zagrebu, a atraktivne djevojke optužene su za kazneno djelo krađe. Tužitelji za njih traže po pet mjeseci uvjetnog zatvora, piše Danica.hr.

Prva sve opovrgava. Priznaje kako s dotičnim komunicira još od 2020. godine, ali kaže kako ljubavnog odnosa nije bilo premda je ovaj to htio. S frendicom bila je kod njega u stanu 5. siječnja, a potom su došle k njemu i 8. siječnja.

“Plan je bio da se tog dana navečer vratim i prespavam kod njega, ali na kraju nisam došla. Ujutro me nazvao i pitao tko je dirao novce u njegovu novčaniku, ali ja nemam ništa s tim i nemam pojma o tome”, rekla je u istrazi.

I njezina prijateljica je potvrdila te riječi i ponovila kako nema pojma tko bi mu uzeo novac i odličje. Kaže da su bile kod njega na piću ta dva dana i istina je da je ona sama išla u kuhinju po piće, ali ništa drugo nije dirala.

Oštećeni je rekao kako su djevojke došle k njemu oko 15 sati i ostale do 20 sati, a par dana poslije stigle su u 17 sati i ostale do 20.30 sati. Drugi dan ujutro primijetio je da mu nedostaje 3200 kuna, ali i odličje.

“Siguran sam da su to ukrale one jer nitko drugi u to vrijeme nije bio u mojem stanu osim njih dvije”, rekao je istražiteljima, a oni su mu povjerovali te protiv djevojaka podigli optužnicu za krađu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook