Prethodni članak
Sljedeći članak

Povodom dana starijih osoba, u Kumrovcu je održano predavanje "Mentalno zdravlje i kvaliteta života"

Radionici su prisustvovali korisnici Dnevnog boravka 60+


Povodom dana starijih osoba 01. listopada, a u sklopu projekta Dnevni boravak 60+, u Kumrovcu je održano predavanje na temu "Mentalno zdravlje i kvaliteta života". Predavanje je održala Đurđica Sekušak Brezinščak mag.educ.rehab.

Radionici su prisustvovali korisnici Dnevnog boravka 60+. Projekt Dnevni boravak 60+ se provodio u proteklih 10 mjeseci na području općina Kraljevec na Sutli i Kumrovec te su kroz mnoge kreativne radionice , tjelovježbu, šetnje, predavanja o očuvanju zdravlja u starijoj dobi te drugih projektnih aktivnosti korisnici kvalitetno provodili svoje slobodno vrijeme.

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec planira i dalje provoditi projekt Dnevni boravak 60+ te su aplicirali na natječaj Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike za financijsku potporu programima kojima se pridonosi poboljšanju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba - Programi usmjereni unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti starijih osoba u lokalnoj zajednici - organiziranje dnevnih aktivnosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook