Prethodni članak
Sljedeći članak

Djevojku gađao lukom i strijelom, pogodio je osam puta

50-godišnjak je osuđen na godinu i 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora


Pedesetogodišnji muškarac s područja Podravine i Prigorja na monstruozan je način zlostavljao djevojku. Prije dvije godine 21. travnja uzeo je luk i strijele sa zašiljenim vrhovima i u smjeru djevojke odapeo petnaestak strijela. Osam strijela pogodilo je djevojku u bedra, nogu, glavu i ruke, navodi se u presudi suda.Također prijetio joj je kuhinjskim nožem kojeg bi joj prislonio uz ruku, a kada je pokušala pobjeći, zaključao je vrata sobe u kojoj se nalazila i bacio ključeve kako ih ne bi pronašla, kako piše portal Vijesti.hr.

50-godišnjak osuđen na godinu i 10 mjeseci bezuvjetnog zatvora, a na sudu mu je izrečena i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu i lijekovima. Sudski psihijatrijski vještak utvrdio kako mu je kao posljedica dugogodišnje ovisnosti o alkoholu i drugim psihoaktivnim tvarima utvrđen poremećaj ličnosti s disocijalnim i emocionalno nestabilnim poremećajem uz organske promjene mozga.

"Plakala sam i vadila strijele iz tijela, a ušle su unutra dva do tri centimetra. Krvarila sam. Zatim mi je pod grlo i na zapešće prislanjao tupi nož i rekao “mogu te ubiti odmah da se ne mučiš ili te mogu ubijati polako”. Sve to trajalo je oko sat vremena", ispričala je užas djevojka, dodavši da joj je govorio kako će je čavlima zabiti na vrata i svijećom paliti po tijelu. "Plakala sam, a on mi je govorio da više nisam erotična, da se pored mene osjeća kao s dečkom. Rekla sam mu da si nađe drugu, a on mi je rekao da ne može jer voli samo mene", djevojka je ispričala mučne detalje zlostavljanja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook