Prethodni članak
Sljedeći članak

Povedite djecu u Westgate na druženje s hrvatskim Davis cup reprezentativcima

Ovu nedjelju naši mladi Davis Cup reprezentativci, Borna Gojo i Nino Serdarušić, stižu u Westgate Shopping City kako bi uveselili naše najmlađe i proveli s njima popodne posvećeno tenisu. Klinci i klinceze će ovu nedjelju 8. svibnja od 17 sati imati priliku zaigrati tenis ali i naučiti nekoliko tajnih trikova direktno od Borne i Nina. Naravno, bit će tu i fotografiranje i puno, puno zabave.

Nino Serdarušić drugi je najbolji hrvatski tenisač, a trenutno na svjetskoj ATP ljestvici drži 195. mjesto. Najuspješniji rang 25-godišnjeg Zagrepčanina dosad je bilo 183. mjesto u pojedinačnim te 212. mjesto u parovima, oboje u travnju ove godine.

Odmah nakon Nine Serdarušića, treći najbolji hrvatski tenisač je 24-godišnji Splićanin Borna Gojo. Trenutno je 217. igrač na ATP ljestvici, a najuspješniji rang karijere ostvario je u rujnu prošle godine kada je bio na 208. mjestu. U igri parova trenutno je 434. tenisač svijeta.

Ovo je više nego odlična pozivnica da se uputite ovu nedjelju u Westgate Shopping City na druženje
posvećeno tenisu. Podsjetimo, ovu nedjelju počinje novo izdanje teniskog turnira ATP Challenger Zagreb Open, točnije turnir će se održati od 8. do 14. svibnja, gdje će također zaigrati Borna Gojo i Nino Serdarušić.

ATP Challenger Zagreb Open jedini je i najveći muški međunarodni profesionalni teniski turnir koji se održava na području grada Zagreba, a za nagradni fond od 52.080,00 dolara natjecat će se 64 tenisača iz više od 40 zemalja. ATP Challenger Zagreb Open dio je serije Croatian Tennis Pro Tournaments.

Ova serija dio je inicijative Hrvatskog teniskog saveza kojom se nastoji omogućiti našim mladim tenisačima skupljanje bodova i iskustva na domaćim terenima, a sve to uoči početka Roland Garrosa.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook