Prethodni članak
Sljedeći članak

Potraga za Dragutinom iz Kr. Toplica: 'Nemoćni smo, pretražili smo veliko područje, a nikakve nove informacije nas ne navode u kojem smjeru dalje'


Tjedan je dana od nestanka Dragutina Otročaka (37) iz Lovreća Sela pokraj Krapinskih Toplica, no potraga u koju su uz policiju i HGSS uključeni i mještani nažalost ne daje rezultata.

Podsjetimo, Dragutin je zadnje viđen u srijedu, 23. 11. 2022. u 20 sati u okolici Čret Benkovo, nakon čega mu se gubi svaki trag.

U potrazi koja traje već tjedan dana sudjeluju lokalni vatrogasci, lovci, članovi raznih udruga te ostali Dragutinovi sumještani, kao i policija i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. – Nažalost, nema pomaka. Pet naših timova s pet pasa pretražilo je veliko područje Lovreća Sela, Krapinskih Toplica, pa prema Pregradi i Benkovu, no nažalost nismo pronašli nikakav trag. Rezultata nisu dali niti pokušaji lociranja putem telefona – rekao nam je Nenad Capar iz HGSS – a.

Istaknuo je kako se potraga nastavlja, uglavnom dronovima, što pomalo onemogućava i kiša. – Nadamo se nekoj novoj informaciji koja bi nas mogla navesti gdje tražiti. Ovako smo bespomoćni, došli smo do faze kada smo pretražili veliko područje za koje se sumnjalo da bi se mogao nalaziti, a sada nas dalje ništa ne navodi na neko konkretno područje gdje bismo dalje tražili – pojasnio je Capar.

Iz HGSS – a, policije, ali i Općine Krapinske Toplice pozivaju ukoliko netko ima bilo kakvu informaciju o nestalom Dragutinu da se javi.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook