Prethodni članak
Sljedeći članak

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za DVD Zabok


U Zagrebu, u Ministarstvu unutarnjih poslova potpisan je ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava DVD-u Zabok koji je odobren u stopostotnom iznosu od  199.220,00 kuna putem Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava „Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa i to na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Tako će DVD-e Zabok u potpunosti moći obnoviti oštećenu opreme novom koju će koristiti za provedbu vatrogasne djelatnosti. Potpisivanju su uz nadležne službe MUP-a nazočili čelni ljudi DVD-a Zabok Želimir Lež, predsjednik, Tihomir Tršinski, zamjenik predsjednika i Željko Tršinski, zapovjednik.

Tim povodom predsjednik  Želimir Lež izrekao je zahvalu najbližim suradnicima zamjeniku i zapovjedniku ali i uredu za projekte u Gradu Zaboku, pročelnici Upravnog odjela za EU fondove i strateške projekte Valentini Đurek i suradnicima Saši Tršinski i Tihomiru Tršinskom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook