Prethodni članak
Sljedeći članak

PONOVNO U ZABOKU – Hyundai Roadshow u organizaciji auto kuće Hyundai Štagar iz Marije Bistrice

Nakon dvije pandemijske godine Hyundai Štagar ponovno organizira Roadshow. Već tradicionalno u Zaboku, Zivtov trg, ispred City Caffe-a, u subotu 07.05.2022. od 09:00 do 17:00 sati.

Očekuje Vas veliki broj atraktivnih modela vozila od kojih je ove godine zvijezda dana Hyundai IONIQ5 - budućnost električne mobilnosti.


Potpuno električni IONIQ 5 nagrađen je od strane World Car Awardsa na New York International Auto Showu u sve tri kategorije u kojima je nominiran. Proglašen je svjetskim automobilom godine, električnim vozilom godine i dizajnom automobila godine. Od svog lansiranja 2021., IONIQ 5 je dominirao na prvom mjestu u kategorijama njemačkog automobila godine, britanskog automobila godine, Auto Express automobila godine i Auto Bild električnog automobila godine. Dođite, isprobajte i uvjerite se.

Uz električne modele vozila, ljubitelje adrenalina očekuje prezentacija Hyundai N game vozila – i20 N, Kona N, Tucson Nline.

Prijavom na test vožnju pripremljenih modela vozila sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti Hyundai vozilo punog tanka na korištenje za vikend po izboru:
1. nagrada – Hyundai Tucson
2. nagrada – Hyundai Kona
3. nagrada – Hyundai Bayon

Uz glavne nagrade očekuju Vas i pokloni dobrodošlice.

Povedite i najmlađe jer će vas od 11:00 do 12:00 sati svojim koncertom zabavljati ZSA ZSA. Razglas koncerta napajat će se iz novog IONIQ5!

Hyundai Štagar ovlašten je za prodaju Hyundai vozila od 2000. godine, a ukoliko niste u mogućnosti posjetiti Road show u Zaboku, njihovi će vas djelatnici rado primiti u njihovom sjedištu u Mariji Bistrici, u Stubičkoj cesti 20, gdje ćete moći pogledati sve nabrojane modele, dogovoriti probnu vožnju i dakako – kupiti svog novog limenog ljubimca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook