Prethodni članak
Sljedeći članak

Pomama za tenisicama iz Lidla, na Njuškalu ih prodaju i za 10 puta višu cijenu

Navodno su sve rasprodane...


Popularne Lidlove tenisice početkom tjedna stigle su u Hrvatsku, a u mnogim dućanima su već rasprodane. Osvanuli su i oglasi na Njuškalu u kojima ih preprodavači prodaju i za 1400 kuna.

ULidl su jučer stigle njihove popularne tenisice koje su Hrvati odmah razgrabili. Riječ je o muškim bijelim tenisicama s Lidlovim potpisom koje su dostupne u brojevima od 41 do 46, a cijena im je 129,90 kuna.

Prije dvije godine su u inozemnim trgovinama izazvale pravu pomamu, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura.  Čini se da je to ludilo stiglo i u Hrvatsku.

U mnogim Lidlovim supermarketima su rasprodane, a već se prodaju i na Njuškalu. Cijena im je na oglasnicima i 10 puta veća, piše Večernji list.

“Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19.9. Europski broj 42, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt sms”, stoji u oglasu iz Daruvara koji je jučer navečer osvanuo na Njuškalu, a prodavač za njih traži čak 1200 kuna.

Međutim, to nije njihova najviša cijena. Prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, dok u jednom oglasu iz Dubrovnika koštaju 1350 kuna.  Drugi prodavač iz Zagreba puno je povoljniji te prodaje broj 43 za 349 kuna, a u kompletu s čarapama stoje 399 kuna.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook