Prethodni članak
Sljedeći članak

POLICIJSKI VIKEND: Izletio pijan i lakše se ozlijedio, dvije biciklistice pak teže ozlijeđene


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda zabilježeno je deset prometnih nesreća, objavila je zagorska policija.

Tri s materijalnom štetom do kojih je došlo u Žutnici na D1 zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Gornjoj Stubici zbog nepropisne radnje vozilom te u Krapini zbog neprilagođene brzine, u toj nesreći do koje je došlo u Krapini vozačica je upravljala vozilom s 1,56 promila alkohola u organizmu.

U Oroslavju u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. 

Vozač koji je upravljao osobnim vozilom s 2,62 promila alkohola u organizmu zadobio je lakše tjelesne ozljede, u nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika u Turnišću.

U Petruševcu je vozač zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika sletio osobnim vozilom s kolnika i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u nesreći do koje je došlo u Velikom Trgovišću zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika. 

U Požarkovcu je vozačica pala s bicikla i pritom zadobila teške tjelesne ozljede. 

Isto tako teške tjelesne ozljede uslijed pada s bicikla, u nesreći između osobnog vozila i bicikla, zadobila je vozačica bicikla u prometnoj nesreći do koje je došlo u Zlataru.

U Martinišću u nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, dva kaznena djela teške krađe i tri kaznena djela krađe.

Od prekršaja za izdvojiti su tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o gospodarenju otpadom.

 Od ostalih događaja policija izdvaja jedan pronalazak neeksplodiranih eksplozivnih sredstava.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook