Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija privela muškaraca (46). U policijskoj postaji mu pozlilo i preminuo je


Fotografija je ilustrativnog karaktera

Zagrebačka policija javlja da je 46-godišnji muškarac jučer u popodnevnim satima preminuo u službenim prostorijama policije. 46-godišnjak je doveden na policiju zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Pozlilo mu je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, a unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći, nije mu bilo spasa.

Muškarac je priveden tijekom jutarnjih sati na području Trešnjevke. Policija je postupala na temelju prijave građanke, koja je javila kako muškarac na ulici prijeti da će nauditi sebi i drugima.

Za vrijeme postupanja policijski službenici nisu uporabili tjelesnu snagu prema muškarcu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći.

Nakon obavljenog pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. Iz policije su istaknuli kako je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te da nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook