Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavila rezultate očevida sinoćnje tragedije kod Donje Stubice


Jučer, 3. prosinca 2022. godine, oko 19:00 sati, u Pustodolu, došlo je do prometne nesreće, odnosno naleta putničkog vlaka na osobni automobil kojom prilikom je vozačica osobnog automobila smrtno stradala, priopćila je PU krapinsko - zagorska.

"Do prometne nesreće došlo je kada, 44-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim automobilom nerazvrstanom cestom, dolaskom do prijelaza preko željezničke pruge automobil nije zaustavila ispred prijelaza koji je označen prometnim znakovima  te se nije uvjerila da li prugom nailazi vlak, već je nastavila kretanje vozilom preko pruge. Tom prilikom naišao je putnički vlak koji je prometovao na relaciji Gornja Stubica – Zabok te je došlo do udara prednjeg dijela lokomotive u prednji dio desne bočne strane automobila koji je uslijed udara odbačen u potok.
Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradala 44- godišnja vozačica osobnog automobila, a mrtvo tijelo prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb. Od 19:00 do 23:10 sati bila je zatvorena dionica nerazvrstane ceste preko željezničke pruge.", naveli su u priopćenju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook