Prethodni članak
Sljedeći članak

POLICIJA MOLI POMOĆ: Traže ovog muškaraca. Prepoznajete li ga?


U četvrtak oko 14.40 sati na zagrebačkom raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali nepoznati vozač osobnog automobila, japansko crvene boje, marke Audi A4, godine proizvodnje 1995-2001. i pješakinja. Automobil se nakon sudara udaljio s mjesta nesreće, a pješakinja je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Na fotografijama koje je objavila policija, nalazi se muškarac za kojega se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o prometnoj nesreći. Riječ je o muškarcu starije životne dobi koji je bio odjeven u crnu majicu s kapuljačom i radnim hlačama.

Zagrebačka policija moli građane ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije da ih o tome obavijeste pozivom na broj telefona 01/6333-410 ili 192.

'Ovim putem također savjetujemo vozača da se javi u službene prostorije I. postaje prometne policije Zagreb u Heinzelovoj ulici 98. Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-410 ili 192', navode u priopćenju iz Policijske uprave zagrebačke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook