Prethodni članak
Sljedeći članak

Policajac i 19-godišnji mladić ozlijeđeni, obojica završila u OB Zabok


Policijska uprava krapinsko - zagorska oglasila se o današnjoj prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo i policijsko vozilo.

"Danas, 28. svibnja 2024. godine, oko 12 sati, došlo je do prometne nesreće u Oroslavju u kojoj je ozlijeđen policijski službenik u službenom vozilu s policijskim obilježjima.

Do prometne nesreće došlo je na način što je 19-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja nastavio vožnju, a da nije propustio osobni automobil s policijskim obilježjima, kojim je cestom s prednošću prolaska upravljao policijski službenik za vrijeme službe, već je policijskom vozilu  oduzeo prednost prolaska. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila kojim je upravljao 19-godišnjak u prednji dio desne bočne strane osobnog automobila s policijskim obilježjima.

U prometnoj nesreći policijski službenik i 19-godišnji hrvatski državljanin, putnik u osobnom automobilu, zadobili su lake tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok", kažu iz PU krapinsko - zagorske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook