Prethodni članak
Sljedeći članak

POHVALE ZA ZLATNU MEDALJU: Održan prijem za mladog uspješnog Tuhljana

Dario Glogoški s Prvenstva Hrvatske u Kickboxingu donio je zlatnu medalju


Načelnik Mladen Hercigonja jučer je upriličilo primanje za Darija Glogoškog koji je sa održanog Prvenstva Hrvatske u Kickboxingu u Kostreni dana 22. svibnja u Tuhelj donio zlatnu medalju u juniorskoj kategoriji do 84 kg, kao član KBK Ninja Zabok.

Proteklog vikenda sudjelovao je i na Europskom Kickboxing cupu u Karlovcu, gdje je zauzeo 2. mjesto u Kick Lightu, a na natjecanju je sudjelovalo 1714 natjecatelja iz 27 zemalja.

Dario inače pohađa drugi razred srednje medicinske škole u Pregradi i preko 11 godina trenira borilačke sportove.

Načelnik je istaknuo kako je vrlo ponosan na Darija, ali i da iza velikog rezultata stoji i mnogo rada i odricanja. Tom prigodom uručio je Dariju prigodan poklon bon za sportsku odjeću ili obuću te nahvalio njegov uspjeh za koji su zasigurno zaslužni i njegovi roditelji. Zaželio mu je daljnju sreću u bavljenju sportom, a i u daljnjem školovanju. - Mislim da su njegov predan rad i odlični rezultati jesu samo poticaj i drugima da se uključe i krenu baviti sportom – rekao je Hercigonja uz riječi kako je siguran da ovo nije posljednji veliki uspjeh tuheljskog sportaša. Na kraju, Dario Glogoški se zahvalio na prijemu i poklonu te uz osmijeh obećao još medalja.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook