Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte tko su predsjednici vaših mjesnih odbora

Konstituirana su vijeća mjesnih odbora u Gornjoj Stubici


Nakon provedenih izbora za vijeća mjesnih odbora na području općine Gornja Stubica, u srijedu 16. lipnja održane su i njihove konstituirajuće sjednice.

Pod predsjedanjem općinskog načelnika Jasmina Krizmanića i u nazočnosti pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Gordane Jakopović izabrani su predsjednici i potpredsjednici jedanaest mjesnih odbora s područja naše općine i to kako slijedi.

Predsjednica Mjesnog odbora (MO) Gornja Stubica – Volavec je Lidija Drempetić, a potpredsjednica Snježana Gudan.

Predsjednik MO Sveti Matej II je Božo Labaš, a potpredsjednik Marijan Tupek. U MO Karivaroš – Sveti Matej I predsjednica je Helena Potočki, a potpredsjednik Siniša Brlek. Predsjednik MO Hum Stubički – Sekirevo Selo je Žarko Čehko, a potpredsjednik Ivan Benko.

U MO Modrovec – Vinterovec predsjednik je Juraj Lukina, a potpredsjednik Zlatko Lukina. Predsjednik MO Slani Potok – Brezje je Vladimir Haramustek, a potpredsjednik Božidar Haramustek.

Predsjednik MO Jakšinec je Darko Perešin, a potpredsjednik Juraj Perešin. U MO Samci – Orehova Gorica – Pasanska Gorica predsjednik je Josip Labaš, a potpredsjednik Stjepan Boronjek, dok je predsjednik MO Šagudovec – Gusakovec Davor Blagec, a potpredsjednik Josip Lisak.

Mjesni odbor Dubovec za predsjednika je izabrao Kristijana Škvorca, a potpredsjednik je Marko Moštak. Predsjednik MO Dobro Zdenci, Banšćica i Repićevo Selo je Dario Posavec, a potpredsjednik Dalibor Bajs.

Općinski načelnik Jasmin Krizmanić čestitao je svim članovima Vijeća mjesnih odbora i između ostalog rekao da se nada dobroj i konstruktivnoj suradnji s mjesnim odborima, a sve na dobrobit mještana Gornje Stubice.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook