Prethodni članak
Sljedeći članak

Počeli radovi na izgradnji odmorišta za bicikle u Radoboju

Odmorište je dimenzija 2,60 x 4,50 m te ima zaklon od sunca, vjetra i kiše, kao i stalak za bicikle, servisne stupove, pametne klupe s punjačima za mobitel, info tablu te brojač biciklista


Krapinsko - zagorska županija intenzivno radi na razvoju cikloturističke infrastrukture te je u posljednjih nekoliko godina provela niz projekata u sklopu kojih su trasirane ključne biciklističke rute s pratećom signalizacijom, izrađene su biciklističke karte, a još uvijek su u tijeku i uređenja više biciklističkih odmorišta. Jedno takvo odmoriše upravo se uređuje u općini Radoboj. Odmorište će se urediti na k.č. 2143/4, k.o. Radoboj, uz lokalnu cestu 22089 Gorjani Sutinski (Ž2257) – Gornja Šemnica (Ž2122) u neposrednoj blizini Muzeja Radboa, Hiže vinove loze, Centra za prirodu Zagorje i Radobojskog trnaca.

 

Tipsko odmorište je dimenzija 2,60 x 4,50 m te ima zaklon od sunca, vjetra i kiše. Osim zaklona sadrži i stalak za bicikle, servisne stupove, pametne klupe s punjačima za mobitel, info tablu te brojač biciklista. Brojni zaljubljenici bicikliranja, osim što će uživati u ljepotama radobojskog kraja, sada će imati i osigurano mjesto za odmor.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook