Prethodni članak
Sljedeći članak

Po prvi puta održat će se gljivarijada na Bedekovčanskim jezerima


Prošle je subote održana izvještajna skupština Udruge gljivara 'Zagorski vrganj' iz Zaboka, u Pastoralnom centru u Sv. Križu Začretju.

Skupštini su uz članice i članove udruge prisustvovali i predstavnici gljivarskih udruga iz Krapinsko - zagorske županije GD Krasnica iz Krapine, GD Medenka iz Zlatara, GD Lisičica iz Pregrade te predsjednik i dopredsjednik Hrvatskog mikološko gljivarskog saveza Branko Bartolić i Avelin Fijačko, ali i načelnici Velikog Trgovišća, Bedekovčine i Svetog Križa Začretja, kao i voditelji tamošnjih župa.

Usvojen je poslovnik o radu i izabrana su radna tijela. Izviješće o radu podnijeli su predsjednik, tajnik i blagajnica udruge. Sva izviješća su jednoglasno prihvaćena.

Prihvaćen je plan rada i financijski plan za 2024. godinu, dogovoreno je s načelnikom Bedekovčine Darkom Banom o održavanju gljivarijade na Bedekovčanskim jezerima u rujnu ove godine.

Iz Udruge su zahvalili svima na angažmanu oko pripreme skupštine, odnosno druženja nakon, kao i svim članovima na dolasku.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook