Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijani vozač sletio i zadobio teške ozljede


U subotu, 19. studenoga 2022. godine, oko 16,30 sati, u Risvici na DC 205, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, objavila je PU KZ.

Do prometne nesreće došlo je nakon što, 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,46 promila, brzinu vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika. Vozač je u zavoju prešao van ruba kolnika, gdje je vozilom udario u rubni kamen, prevrnuo se i vozilom udario u stijenu.

Vozilom Hitne medicinske pomoći 55-godišnji vozač osobnog automobila prevezen je u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na liječenju.

U vremenu od 15,50 do 18,00 sati za sav promet bila je zatvorena DC 205 te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Inače, tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga.

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježili smo sedam prometnih nesreća.

Šest prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom te su se dogodile u Donjem Maclju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Vrankovcu i Krapinskim Toplicama zbog neprilagođene brzine, u Svetom Križu zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika te u Mokricama i Stubičkim Toplicama zbog nepropisne radnje vozilom.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar u obiteljskoj kući u Keblu te jedna eksplozija plina u obiteljskoj kući u Velikoj Vesi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook