Prethodni članak
Sljedeći članak

Pijani vozač sa više od dva promila skrivio nesreću u Mariji Bistrici – jedna osoba teško ozlijeđena!

Puno nesreća za vikend u KZŽ


Policija je na prometnicama KZŽ tijekom vikenda zabilježila 13 prometnih nesreća.

Devet materijalnom štetom do kojih je došlo u Budinščini zbog neprilagođene brzine, u Krapini i Mariji Bistrici uslijed nepropisne radnje vozilom, u Družilovcu i Maču zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, u Krušljevom Selu, Zlatar Bistrici i Polju Krapinskom zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila te u Donjem Maclju zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake. 

U Mariji Bistrici u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila tri osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je vozilom s 1,55 promila alkohola u organizmu.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Jertovcu zbog neprilagođene brzine.

U Svetom Križu Začretje u nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mariji Bistrici zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je vozilom s 2,08 promila alkohola u organizmu. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook